Zobozdravstvena ambulanta TINA BABIĆ

Zobozdravstvena ambulanta Tina Babić se nahaja na odlični lokaciji v zaledju Kvarnerja, od Opatije 8 km, od Kastva 2 km, Reke 12 km. Naša zobna ordinacija je idealna izbira za vašezdrave in lepe zobe, zaradi dostopnih cen, prijetnega okolja, naše profesionalnosti in znanja. Med našimi prednostmi lahko naštejemo dober dostop, kvalitetne usluge, hitro naročanje in ugodne cene. Vsak korak zdravljenja opravljamo z največjo mero skrbnosti, spretnosti in pozornosti. Naše vodilo je prijazen in individualen pristop do vsakega posameznika.
V Zobozdravstveni ordinaciji Tina Babić bomo poiskali dolgoročno rešitev za vsako težavo, ki vas je pripeljala k nam. Zobozdravniki vam bomo podali marsikateri nasvet, da boste za zdravje in lep videz svojih zob lahko poskrbeli tudi sami.

V zelo prijetnem vzdušju vsakemu bolniku dostopamo individualno, zato menimo, da je pogovor in podrobna izdelava načrta terapije in razlaga istega, ključ do uspeha. Imamo dovolj časa za vsakega pacienta, obiski pa so urejeni tako, da najbolje ustreza bolniku.

V naši ordinaciji uporabljamo najboljše materiale in najsodobnejšo opremo priznanih svetovnih proizvajalcev. Našim pacientom želimo zagotoviti vrhunsko storitev z osebno, pošteno in etično skrbjo. Naš cilj je pomagati našim pacientom doseči odlično oralno zdravstveno oskrbo s kakovostnimi, multidisciplinarnimi in stroškovno učinkovitimi zobozdravstvenimi storitvami in terapijami. Posvečeni smo zagotavljanju kakovostnih zobozdravstvenih storitev za vso družino. V našoj ordinacji delamo po principu vse na enem mestu, tako boste prihranili tudi poti in čas.

Zobozdravstvena ambulanta TinaBabic zobozdravnik - Rijeka

NAŠ TIM – zobozdravstvena ambulanta

Zobozdravstvena ambulanta TinaBabic zobozdravnik - Rijeka

Dr. Tina Babić

zobozdravnik

Rodila se je na Reki kjer je končala osnovno in srednjo šolo, in se vpisuje v univerzitetno študijo Organizacije, načrtovanja in upravljanja v zdravstvu kjer pridobi naziv Magister Organizacije, načrtovanja in upravljanja v zdravstvu.Vzporedno s time vpisuje Stomatološki fakultet na Reki, kjer je diplomirala z najvišjim ocenama in pridobila naziv Doktorice dentalne medicine. Sodobne metode in tehnike zobozdravnica Tina Babić, dr.dent.med., spremlja na tečajih, učnih delavnicah in predavanjih v tujini, pa tudi v domačem strokovnem prostoru. Področja interesov so konzervativna stomatologija, endodontija, fiksna in mobilna protetika, implantologija in implantoprotetika.