Zobni mostiček na implatnatima

Zobni mostiček na implantatima. All on 4/6 je revolucionarna tehnika s katero lahko nadomestimo vse zobe v čeljusti fiksnim mostom in samo 4 ili 6 zobnimi vsadki.

ALL ON 4 (ALL ON 6) je revolucionarna tehnika, s katero lahko nadomestimo vse zobe v čeljusti s fiksnim mostom in samo 4/6 zobnimi vsadki. S konceptom All on 4/6 lahko pridobijo vsi, ki imajo nestabilne ali slabo prilegajoče se proteze.  Primeren je tudi za brezzobe paciente, ki iščejo fiksno rešitev. All on 4/6 predlagamo tudi pacientom, ki imajo v ustih še nekaj svojih močno poškodovanih zob z brezupno prognozo in se nočejo zadovoljiti s snemno zobno protezo.
Postopek All on 4/6 omogoča da se pridobijo fiksni zobni mostiček brez dolgotrajneg postopka nadogradnje grebena v čeljusti. Končni rezultat postopka All on 4/6 je fiksni zobni mostiček na 4/6 vsadka.
Z All-on-4 metodo se v istem dnevu, v le nekaj urah vgradijo implantati in se takoj izdela začasna protetska obnova, začasni most, ki bo ostal pritrjen na teh implantatih, vse dokler se ti ne integrirajo. Po približno 4-6 mesecih se izdela dokončna protetična obnova, fiksni most, ki se nato pritrdi z vijaki na obstoječe implantate.
Postopek se dobro prenaša, traja kratko (1-2ur) za dokončanje ustne rehabilitacije. Pri tem postopku je čisto vse gotovo in dokončano v samo enem dnevu.

Zobni mostiček na implantatima - zobozdravnik Rijeka

Zobni mostiček na implantatima – postopek

Po vgradnji implantatov pacient dobi začasne zobe ali mobilno zobno protezo, ki jo nosi 3 do 4 mesece. Naslednja faza je odpiranje implantatov in jemanje zobnega odtisa, ki predstavlja kalup za izdelavo zobnega mostička. Sledi preizkušanje in prirejanje kovinskega ali cirkonskega okvirja bodočega zobnega mostička. Šele po zaključenem preizkušanju se na kovinsko ali cirkonsko osnovo namestijo keramične zobne krone.

Zobni mostiček lahko na implantate pričvrstimo s cementiranjem ali z vijaki.

Vprašajte zdravnika - zobozdravnika Rijeka

VPRAŠAJTE ZDRAVNIKA

Imate skrbi glede zdravja, funkcionalnosti in estetike Vaših zob? Vse kar Vas zanima vprašajte po elektronski pošti ali pokličite nas!

Garancija na delovnem mestu - zobozdravnik Rijeka

GARANCIJA

Na sve naše radove dajemo garanciju!

Cenik storitev - zobozdravnik Rijeka

UGODNE CENE

Nimamo skritih stroškov. Pišite nam za individualno ponudbo, ki vam bo najbolj ustrezala!