Proteza na implantatih

Proteza na implantatih predstavlja najboljše rešitve, saj zagotavljajo ustrezno stabilnost totalnim protezam.

Takšne proteze predstavljajo najboljše rešitve, saj zagotavljajo ustrezno stabilnost totalnim protezam. Z večanjem števila implantatov večamo tudi stabilnost proteze, pri tem da obdržimo enostavnost vzdrževanja.

V zgornjo čeljust namestimo štiri do šest zobnih implantatov s posebnimi nadgradnjami v obliki sponk, na katere se pričvrsti proteza.  Takšna proteza nima neba in je za pacienta zelo udobna. Estetika tega izdelka je zelo visoka in higiena enostavna, glede na to, da pacient protezo lahko snema.

V spodnjo čeljust namestimo dva do štiri mini zobna implantata s posebnimi nadgradnjami v obliki sponk, na katere se pričvrsti proteza.  Takšna proteza je za pacienta zelo udobna. Estetika tega izdelka je zelo visoka in higiena enostavna, ker pacient protezo lahko sam sname in tako skrbi za maksimalno higieno.

S pomočjo implantatov se zagotavlja dodatna podpora zobni protezi, kar omogoča stabilnost in lažje žvečenje hrane. Ob tem se ohranja tudi čeljustna kostnina, ki v nasprotnem primeru počasi izginja. Seveda se v primerih popolne brezzobosti ne nadomešča vseh izgubljenih zob.

Proteza na implantatih - zobozdravnik Rijeka

Največja prednost proteze na implantatih je dejstvo, da se jo z lahkoto odstrani za čiščenje in higieno, ko pa je pritrjena, je dovolj močna, da ne pade ven in ne moti med govorom ali prehranjevanjem.

Zobna proteza podprta z vsadki se prilega bolje in je bolj stabilna, kot navadne proteze. Zobni vsadki delujejo kot sidra za retencijske elemente, ki se nahajo v protezi. Proteze se še vedno lahko snamejo, kar omogoča lažjo ustno higieno.

Vprašajte zdravnika - zobozdravnika Rijeka

VPRAŠAJTE ZDRAVNIKA

Imate skrbi glede zdravja, funkcionalnosti in estetike Vaših zob? Vse kar Vas zanima vprašajte po elektronski pošti ali pokličite nas!

Garancija na delovnem mestu - zobozdravnik Rijeka

GARANCIJA

Na sve naše radove dajemo garanciju!

Cenik storitev - zobozdravnik Rijeka

UGODNE CENE

Nimamo skritih stroškov. Pišite nam za individualno ponudbo, ki vam bo najbolj ustrezala!